© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi

Filyos Liman Projesi Bakanlar Kurulundan Geçti

Filyos Limanının birinci kısım inşaatının Bakanlar Kurulu'nun ardından Cumhurbaşkanınca da onaylayarak Resmi Gazetede yayınlanmak üzere Başbakanlığa gönderildiğini açıklayan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sedat Namal "Kararın Karabük'ümüze ve Bölgemize hayırlı olsun" dedi

Filyos Liman Projesi 2013 yılı programına alındı. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül?ün onayı ile Resmi gazetede yayınlamak üzere Başbakanlığa gönderildiğini açıklayan Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sedat Namal, " Özellikle son günlerde yatırım programında çıkarıldığı yönünde çıkan dedikodulara son nokta vurulduğu düşüncesindeyim. Cumhurbaşkanımızın onayı ile 2013 yatırım programına alınan Filyos Liman projesinin birinci kısım inşaatı yapımı Resmi Gazetede yayınlanmak üzere Başkanlığa gönderildiğinin bilgisini aldım şehrimize ve bölgemize hayırlı olsun" dedi.

Bölgemiz adına büyük önem arz eden bu projenin hayata geçmesinde çaba sarf eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Karabük milletvekilimiz Mehmet Ali Şahin beyin müjdeyi verdiğini söyleyen Namal, "Bu yatırım programı hakkında çok yorum yapıldı. AB proje kapsamından çıkarılmasından sonra hükümet yatırım programına alınan bu projenin hayata geçeceğine inanmak istemeyen bir kesim vardı. Artık sözün bittiği yere geldik. Yılın son gününde bu haber Karabük'ümüze yeni yıl hediyesi olmuştur. 810 Milyon tutarındaki projenin birinci kısmının ihaleye çıkılmaması için hiçbir engel kalmamıştır. Şehrimize, bölgemize ve Ülkemize hayırlı olsun." dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER