© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi

Erkan Yıldırım'ı Singapur'a götüren Adem şimşek mi

Sigapur'da kumar oynarken görüntülenen Erkan yıldırım'ın yanındaki Adem Şimşek gözlerden kaçtı

İlk kez19 Nisan günü, “Bakanın oğlu kumar masasında” manşetiyle çıkan haberlerde. Erkan Yıldırım'ın Singapur'da bir kumar masası başında olduğu fotoğraflar yer almıştı. 

Bu haberler karşısında konuşan Başbakan Binali Yıldırım, Kafamda birtakım kuşkular var. Çok masum bir iş olmadığını düşünüyorum." dedikten sonra şu açıklamayı yapmıştı. bunun çok masum bir iş olmadığını düşünmekle beraber herhangi bir adrese de işaret etmiyorum. Kafamda birtakım kuşkular var. Ama bu eninde sonunda ortaya çıkar. Bunun siyasi bir arka planı olduğunu düşünmek istemiyorum. Ama bunu yorumlayan gerek medya mensupları, gerek siyasetçiler sıradan bir iş olmadığını, arka planının mutlaka olabileceğini söylüyorlar. Ben bu işlere alışığım. 13 yıldır
bunun daha ağırına, haksız saldırılara maruz kaldım. Dolayısıyla şerbetliyim. Daha ne bildikleri varsa herkes bildiğini açıklasın. Hiç benim umruma gelmez. Ekşi ayran içmedim ki karnım ağrısın. Ne yaparlarsa yapsınlar. Biz zaten siyasi hayatın içindeyiz, her şeyimiz açık seçik. Herkesin gözü önünde iş yapıyoruz. Yaptığımız işleri de günahıyla sevabıyla vatandaş görüyor ve not veriyor. Bu ve buna benzer ayak oyunları benim için bir şey ifade etmiyor. Ne zaman endişeye düşerim; vatandaş bana yüzünü çevirdiği zaman. Benim için en büyük ceza odur. Öbür türlü, kapalı kapılar arkasında hazırlanan birtakım tezgâhlar. Daha öteye geçemez.

Ancak aradan geçen zaman içinde, zaman zaman bu haberin tekrarlanması gözlerden kaçan bir ayrıntının da ortaya çıkarak denizcilik sektöründe konuşulur olmasına yol açtı. Zira haberlerdeki fototoğraflarda Erkan Yıldırım'ın yanında görülen kişinin, denizcilik sektörünün yakından tanıdığı İzmir'de ki Aliağa Gemi Sökümcüleri Derneği başkanı Adem Şimşek olduğu iddiaları konuşulur olmaya başladı.

Fotoğrafı yorumlayan deniziciler Erkan Yıldırım'ı Singapura Adem şimşek mi? götürdü diye soruyorlar

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER