© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi

EGD Ödülleri sahiplerini buldu

Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) tarafından 8. Kez gerçekleştirilen “Ekonomi Basını Başarı Ödülleri” törenle sahiplerini buldu.

EGD Başkanı Celal Toprak da açılıştaki konuşmasında organizasyonun kendileri için ne kadar anlamlı olduğuna değinerek, sektörde yaşanan sıkıntıya rağmen, gazetecilerin haber yapabiliyor olmasının önemine işaret etti. Ödüllere çok sayıda gazetecinin başvurduğunu bildiren Toprak, şunları söyledi: "Bazı noktalarda karar vermekte zorlandık. Jüride çok eski ekonomi gazetecileri var, onların takdirlerini alabilmek çok kolay değil. Ödül alan arkadaşları kutluyorum.

Bir başka önemli nokta, bu etkinlik nedeniyle önemli işlerini bırakıp buraya geldiler. Bu, EGD ailesinin çok güçlü bir aileye dönüştüğünün göstergesi diye düşünüyorum. Aynı zamanda CVK Park Bosphorus ve Vodafone'a da desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum." EGD Başkanı Celal Toprak da açılıştaki konuşmasında organizasyonun kendileri için ne kadar anlamlı olduğuna değinerek, sektörde yaşanan sıkıntıya rağmen, gazetecilerin haber yapabiliyor olmasının önemine işaret etti.

Ödüllere çok sayıda gazetecinin başvurduğunu bildiren Toprak, şunları söyledi: "Bazı noktalarda karar vermekte zorlandık. Jüride çok eski ekonomi gazetecileri var, onların takdirlerini alabilmek çok kolay değil. Ödül alan arkadaşları kutluyorum. Bir başka önemli nokta, bu etkinlik nedeniyle önemli işlerini bırakıp buraya geldiler. Bu, EGD ailesinin çok güçlü bir aileye dönüştüğünün göstergesi diye düşünüyorum. Aynı zamanda CVK Park Bosphorus ve Vodafone'a da desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum." 
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER