© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi

Dünyanın En Yeni Turist Gemisi

Dünyanın en yeni gemisi ve Türkiye'ye ilk seferini gerçekleştiren Celebrity Reflection Kuşadası Ege Ports Limanına geldi.

Türkiye'ye ilk seferini gerçekleştiren, dünyanın en yeni gemisi'Celebrity Reflection' Kuşadası Ege Ports Limanına geldi.

Celebrity Reflection

Kısa süre önce suya indirilen ve ilk turuna çıkan Dünyanın en yeni gemisi Celebrity Reflection isimli Kurvaziyerin Yenilikçi ve inanılmaz derecede lüks olduğunu belirten Geminin Türkiye Acentesi İstanbul Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Adnan Tuncay, "Malta bayraklı gemi, 315 metre uzunluğunda, 125 bin 366 groston ağırlığında, 2 bin 298 kabine ve 3 bin 500 yolcu kapasitesine sahip. Celebrity Reflection, tarihinde bir ilk olarak Corning Cam Müzesi'nin işbirliğiyle oluşturulan özel olarak tasarlanmış açık hava cam üfleme stüdyosuna, on farklı restaurant, sürekli değişen dört spesiyal restaurant, her damak tadına hitap eden mutfaklarıyla, Dünyanın en harika şarap koleksiyonlarından birine sahip. Ayrıca içinde bulunan büyük alışveriş merkezi, havuzları, SPA merkeziyle birlikte birçok alanda hizmet veriyor" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER