© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi

Dolphinarium, engelli çocukları ağırlıyor

İstanbul Dophinarium, sosyal sorumluluk projeleri ve çocuklara sunduğu eşsiz gösterilerle başarılı performansına devam ediyor

2008'de Rusya Federasyonu ve Türkiye Cumhuriyeti işbirliği ile yapılan Avrupa’nın en büyük kapalı Yunus Gösteri Merkezi olma özelliğini taşıyan Eyüp'te Haliç'in başladığı yere yakın bir alandaki parkta kurulan İstanbul Dophinarium, sosyal sorumluluk projeleri ve çocuklara sunduğu eşsiz gösterilerle başarılı performansına devam ediyor.

Bu hafta, İstanbul'un çeşitli okullarından engelli öğrencileri ağırlayan Dolphinarium'da, fok, yunus, beyaz balina ve mors türü denizde yaşayan memeli hayvanların gösterileriyle çocuklar, başka bir dünyayı ve denizin sevimli canlılarını tanıma fırsatı buldu. Özellikle yunusların akrobatik hareketleri ve sevimli morsun, eğlendiren yetenekleriyle gülümseyen çocuklar, Dolphinarium'dan sevinçle ayrıldı.


8.695 metrekare alana kurulu ve 5.800 metrekare kapalı alana sahip olan İstanbul Dolphinarium'da  yaklaşık 3100 metreküp deniz suyu bulunuyor. Toplam 7 adet havuza sahip olan Dolphinarium'un 950 kişilik kapasiteye sahip olan gösteri merkezi bulunuyor.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER