© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi

Denizcilik Öğrencilerinden Teşekkür Ziyareti

Yeni binası hizmete giren Kuşadası Adviye-Ertuğrul Acun Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi'nin öğrencileri, Kuşadası Belediye Başkanı'na teşekkür ziyaretinde bulundu.

Yeni okul binası hizmete giren Kuşadası Adviye-Ertuğrul Acun Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi'nin öğrencileri, Kuşadası Belediye Başkanı M.Esat Altungün?ü ziyaret etti.

Altungün'le okul açılışına verdiği destek dolayısıyla teşekkür eden öğrenciler, yeni eğitim yılının başlamasıyla beraber yeni binaya taşındıklarını, bunun avantajla birlikte bazı dezavantajlar da getirdiğini belirterek destek istedi.

Öğrencilerin ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Altungün de yeni eğitim yılının ve yeni okul binasının hayırlı olmasını diledi. Altungün, ?Görevde bulunduğumuz 3,5 yılı aşkın sürede, sürekli öğrencilerimizin ve eğitim kurumlarımızın yanında olduk. Belediyemizin imkanları dahilinde sıkıntıları çözmek bizim görevimiz. Dile getirmiş olduğunuz konularla ilgilenerek, daha verimli bir eğitim görmeniz için elimizden geleni yapacağız.? dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER