© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi

Denizcilik Eğitimi Okyanusları Aştı!

Yakın Doğu Üniversitesi, Denizcilik Fakültesi öğrencileri, mezunları ve öğretim üyeleri ile birlikte eğitimlerini okyanuslarda sürdürüyorlar.

Yakın Doğu Üniversitesi, Denizcilik Fakültesi öğrencileri, mezunları ve öğretim üyeleri ile birlikte eğitimlerini okyanuslarda , uygulamalı olarak başarıyla sürdürüyorlar. Günlerce seyirden sonra Okyanuslar aşarak , bayram- tatil demeden denizciliğimizin gelişimine katkıda bulunuyorlar.

Bir yandan Pasifik, diğer yandan Hint ve Atlas Okyanuslarında yüzlerce Yakın Doğu Üniversitesi mensubu denizcimiz şanla- şerefle bayrağımızı dalgalandırmaktadırlar.

Bunlara bir örnek olarak; Brezilya?nın Itaguai Limanına bugün varması beklenen gemide Baş Mühendis ( Çarkçıbaşı) ile birlikte beş tane Yakın Doğu Üniversiteli gemiadamı bulunmaktadır.

Sözkonusu gemide, öğretim üyemiz Baş Mühendis Mahmut Cemmedo, 3.Kaptan Yasin Alpay ( YDÜ Denizcilik Mezunu) , 4. Kaptan Mustafa Tokalak ( YDÜ Denizcilik Mezunu), Güverte Stajyeri Mehmet Korkmaz ( YDÜ Denizcilik öğrencisi), Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği stajyeri Hüseyin Yolveren ( YDÜ Denizcilik öğrencisi) de görev yapmaktadırlar.




İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER