© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi

Denizciliğe Katkı Ödülleri'nin İkincisi Düzenleniyor

Türk denizciliğinin rotasını çizmek amacıyla iki yıl önce faaliyete başlayan ODEK bu yıl yoğun ilgi gören ?Geleneksel Denizciliğe Katkı Ödülleri?nin ikincisini düzenliyor. Denizcilik endüstrimizi tüm unsurlarıyla buluşturmayı ve sektör içi dayanışmayı arttırmayı amaçlayan bu organizasyonda beş değerli isim katkılarından dolayı onurlandırılacak.

13 Haziran'da düzenlenecek gecede; hangi kulvardan olursa olsun, bugüne dek Türk denizciliğine yaptıkları hizmet ile öne çıkan isimlere ?Denizciliğe Katkı Ödülü? takdim edilecek. Faaliyet yelpazesini genişletmeye devam eden ODEK, sektörden emeğini esirgemeyen değerli isimlere teşekkür mahiyetindeki, geleneksel hale getirdiği bu ödül törenini her yıl düzenlemeye devam edecek.

Türk denizciliğini ileri taşıma misyonunu üstlenen, sektöre önemli katkılar sağlamış beş değerli ismin ödüllendirildiği geçen yılki birinci tören yoğun bir ilgi ile karşılanmıştı. ODEK, bu yıl ikincisini düzenlediği ödül törenini çok daha geniş ve enternasyonel bir katılımla kutlamayı planlıyor.


İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER