© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi

Deniz Ticaret Odası Medya Yarışması Düzenliyor!

Denizcilik ve deniz ticaretinin kamuoyunda daha etkin biçimde tanıtılması amacı ile İMEAK haber, inceleme-araştırma ve fotoğraf dallarında ?Medya Yarışması? düzenlemektedir.

  İzmir Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi medya yarışması düzenliyor. medya yarışması düzenliyor.Bölgede, denizcilik ve deniz ticaretinin kamuoyunda daha etkin biçimde tanıtılması amacı ile İMEAK DTO İzmir Şubesi tarafından haber, inceleme-araştırma ve fotoğraf dallarında ?Medya Yarışması? düzenlenmektedir Ticaret Odası İzmir Şubesi medya yarışması düzenliyor.

 Haber ve inceleme-araştırma alanında yarışmaya katılacak olan eserlerin 2013 yılına ait olması ve ?Ege Bölgesi?nde deniz ticareti, deniz taşımacılığı ve deniz temizliği? ile ilgili konuları kapsaması gerekmektedir.

 Yarışmacılar; eserlerin yer aldığı gazete ya da derginin bir adet asıl ile 8 adet fotokopisini hazırlamalıdır ve Televizyon ya da radyo çalışanlarının ise ses ve görüntü kasetlerinden birer adet teslim etmeleri gerekmektedir. Yarışmacılar, her dalda bir eser olmak üzere, bütün dallara katılabilir.

 Yarışmaya gönderilecek eserlerin 2 Mayıs 2014 Cuma gününe kadar Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Basın Danışmanlığı?na teslim edilmesi gereklidir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER