© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi

Deniz otobüsü kaçıran terörist böyle vuruldu İZLE

Kocaeli'de deniz otobüsünü kaçırarak yolcuları rehin alan teröristin SAT Komandoları tarafından düzenlene operasyonda vurulma anı kameralara böyle yansıdı..

İzmit- Karamürsel seferini yapmak üzere 18 yolcu, 4 mürettebat ve 2 stajyer personel ile İzmit Körfezi'ne açılan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne ait 'Kartepe' adlı deniz otobüsünü kaçıran teröristin kaptan köşkünde vurularak öldürüldüğü o an götüntülendi

Yaşanan korku dolu dakikalarda 5.35 te camın üzerinden tırmanarak deniz otobüsüne çıkan sat komandoları birkaç saniye içinde kaptan köşkünde yerini aldı.

Baskına kaptan köşkünde yakalanan terörist ise o an üst salona kaçtı. Orada da komandolara yakanan terörist ellerini kaldırarak cama yaslandı. Teröristin belindeki bomba düzeneğini gösterdiği an ise sonu oldu

Belindeki bombaları patlatamadan 6 kurşunla öldürülen teröristin son anları işte böyle görüntülendi

O TERÖRİSTİN PKK KIYAFETİYLE FOTĞRAFI DA ORTAYA ÇIKTI

Kocaeli'de deniz otobüsünü kaçıran Mensur Güzel'in dağda PKK'lı kıyafetiyle çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı.



Mensur Güzel 1984'te Kulp'un Ayhan köyünde dünyaya geldiği, 1992 yılında köylerinin yakılmasıyla birlikte İzmir'e göç ettikleri öğrenildi.

BOMBALI EĞİTİM ALDIĞI BİLDİRİLDİ

Güzel'in askerliğini yaptığı sırada firar ettikten sonra örgüte katıldığı ve silahlı, bombalı eğitim aldığı bildirildi. Güzel'in dağda çekilmiş fotoğrafı örgüte yakın internet sitelerinde yayınlandı.

Diyarbakır'da toprağa verilecek olan Güzel için kent merkezinde olağanüstü güvenlik önlemleri alındı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER