© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi

Çiftlerin Yeni Tercihi Nusret Mayın Gemisi...

Mersin?in Tarsus ilçesinde gelin ve damatlar, evlilik albümünün ilk kareleri için artık fotoğraf stüdyolarını değil, kentin tarihi mekanlarını ve kahraman Nusret mayın gemisini tercih ediyorlar.

Jilet olmayı beklerken Tarsus Belediyesi tarafından alınıp, orijinaline sadık kalınarak müzeye dönüştüren, Çanakkale Boğazı?nı geçilmez kılan Nusret mayın gemisi evlenecek veya nişanlanacak kişilerin fotoğraf çektirmek için başvurduğu mekanların başında yer alıyor.

Hayatlarını birleştirmeye karar veren İsmail İrişik ve Berna İrişik çifti stüdyo dışında çekimi yapmak istediklerini, bunun en güzeli ve anlamlısının da tarihi Nusret mayın gemisi olduğunu söyledi.

Stüdyo çekimlerinin artık klasikleştiğini dile getiren İrişik çifti, Çanakkale boğazını geçirmez kılan Kahraman Nusret mayın gemisinde fotoğraf çektirmek mutlu olduklarını söyledi.

Hayatlarındaki en önemli anını yaşadıklarını söyleyen İsmail İrişik, ?Bu mutlu günümüzü ölümsüzleştirmek için tarih Nusret mayın gemisindeyiz. Tarihe tanıklık eden Nusret mayın gemisinde bizde tarihi bir gün yaşıyoruz. Hem bu anımızı ölümsüzleştiriyoruz hem de Çanakkale?de ve tüm şehitlerimizin ruhlarına temsili mezarlıkta Fatiha gönderiyoruz? şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER