© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi

BUVAK'tan Lösemili Çocuklara Destek

BUVAK'tan Lösemili Çocuklara Destek

İzmir'in Çeşme ilçesinde düzenlenen Sonbahar Trofesi Çeşme Parkuru 4. Ayak Yarışları'nda stant açan Dr. Behçet Uz Çocuk Vakfı (BUVAK) üyeleri, lösemili çocuklar yararına oyuncak bebek ve yat maketleri sattı.

Uluslararası Çeşme Yat Kulübü (ICYC) ve Ege Açıkdeniz Yat Kulübü'nün (EAYK) ortaklaşa düzenlediği Sonbahar Trofesi Çeşme Parkuru 4. Ayak Yarışları, Dr. Behçet Uz Çocuk Vakfı (BUVAK) katkılarıyla Çeşme Körfezi'nde gerçekleştirildi. 27 Kasım Pazar günü 16 -17 knot rüzgar altında başlayan coğrafi rota yarışı, bir teknenin yarışa gelmemesi ve bir teknenin de yarıştan çekilmesi ile 28 tekne arasında yapıldı. Yarış sonrasında, Çeşme Marina Hayal Kahvesi'nde BUVAK katkılarıyla gerçekleştirilen ödül töreninde kazananlar kupalarına kavuştu. BUVAK üyeleri açtıkları stantta oyuncak bebek ve yat maketleri satarak lösemili çocukların ihtiyaçlarının karşılanması için destek topladı. 

Ödül töreninde konuşma yapan BUVAK Başkanı Ülkü Belkıs Karlı, her sene sonbahar trofesinde yarışçılarla beraber olmaktan mutluluk duyduklarını ve bundan sonra da hep beraber olmak istediklerini belirtti. Karlı, tüm yelkenseverlere destekleri için teşekkürlerini iletti. Ödül töreninde IRC 1'de Arnes, IRC 2'de Blue Miles, IRC 3'de Cygnus Yunus Marin, IRC 4'de Ventus, IRC 5'de Dokuz Eylül Üniversitesi - Kalkış ve Destek Sınıfında  Perle White'a birincilik kupaları verildi. 2016 Sonbahar Trofesi'nin final yarışları, 10 - 11 Aralık'da Çeşme'de yapılacak. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER