© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi

Burhanettin Tekdağ adına basılacak

Yelkenler Burhanettin Tekdağ anısına basılacak

Marmaris Uluslararası Yat Kulübü tarafından bu yıl 6. kez düzenlenen Burhanettin Tekdağ Yat Yarışları 22-23 Kasım günleri yapılacak.

Kulüp kurucularından ve eski başkanlardan Burhanettin Tekdağ anısına yapılacak yat yarışlarından önce ekipler kulüp bahçesindeki ?Hoş Geldin Partisi?nde bir araya gelecek.

Marmaris Uluslararası Yat Kulübü?nün (MIYC) şu anda başkanı olan Cem Tekdağ?ın babası Burhanettin Tekdağ anısına 5 yıldan bu yana düzenlenen yat yarışlarında 22 ve 23 Kasım günleri toplam 3 karşılaşma planlanıyor.

IRC1, IRC2, IRC3 ve Destek sınıflarına açık olarak gerçekleşecek yarışlarda, 5 seçenekli rotadan hava koşullarına göre hangisinin uygulanacağı ekiplere Yarış Komitesi tarafından starttan önce duyurulacak.

21 Kasım Cuma günü saat 17.00?a kadar kayıtlar kabul edilecek. Bu saatten sonra ?geç kayıt? prosedürü geçerli olacak. Skipper brifingi de 22 Kasım Cumartesi günü saat 09.30?da Yarış Sekreterliği?nde yapılacak.

21 Kasım Cuma günü saat 18.00?da MIYC lokal bahçesindeki ?Hoş Geldin Kokteyli? ile başlayacak Burhanettin Tekdağ Kupası, 23 Kasım Pazar günü yarışların tamamlanmasından sonra yine kulüp bahçesinde düzenlenecek ödül töreni ile sona erecek.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER