© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi

Bodrum Açık Deniz Sportif Balıkçılık Turnuvası

Bodrum Marine Group ve Mercury Sport’un ana sponsorluğunda, Milta Bodrum Marina ve Marina Yacht Club Bodrum’un katkılarıyla gerçekleşecek

Geleneksel turizm anlayışına renk katmak, Bodrum Yarımadası ve Gökova Körfezi’nin tarihi ve sosyal zenginliklerinin yanısıra, doğal güzelliklerine de dikkat çekmek amacıyla başlatılan ve bu sene 6.’sı düzenlenen "Bodrum Açık Deniz Sportif Olta Balıkçılığı Turnuvası", 23-26 Ekim 2014 tarihleri arasında Milta Bodrum Marina ev sahipliğinde gerçekleşecek.

Turnuvaya katılacaklar, dostluk ve tecrübe kazanmalarının yanında, dereceye girmeleri durumunda, toplam 10.000 Dolar para ödülünün yanı sıra, çeşitli hediyelere sahip olacak.
Turnuva sportif amaçlı olup, IGFA (Uluslararası Sportif Balıkçılık Federasyonu) Sportif Balıkçılık Deniz Kuralları ve Bodrum Sportif Balıkçılık Turnuvasına özgün kurallar uygulanmaktadır. Ayrıca çevreyi korumak ve sürdürülebilir balıkçılığı sağlamak amacıyla,  "Yakala ve Sal" (Catch and Release) ve etik kurallar bu turnuvada öncelikle uygulanmaktadır.

Amatör balıkçığa gönül verenler,
Turnuvayla ilgili ayrıntılı bilgiye  http://www.bodrumfishing.com/ adresinden ulaşabilir.


 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER