© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi

Boat Show 'ıslak' başladı

Türkiye’nin deniz üzerinde düzenlenen tek fuarı Uluslararası İstanbul Boat Show, Pendik’teki MarinTurk’te kapılarını deniz tutkunlarına açtı.

11 Ekim'e kadar açık kalacak fuarda gelenek bozulmadı ve İstanbul’u vuran kuvvetli yağıştan önceki yıllarda olduğu gibi açılış günü yine nasibini aldı, herkes kendini kapalı yerlere attı.

MarinTurk İstanbul CityPort'ta 6-11 Ekim tarihleri arasında ziyarete açık olacak Uluslararası İstanbul Boat Show’da toplam değerleri 250 milyon Euro’yu bulan 200’ün üzerinde tekne sergileniyor.

EN PAHALI VE EN UCUZ TEKNELER
Karada düzenlenen fuarlarda teşhir olanağı bulunmayan 40 metreden uzun tekneler de dahil olmak üzere farklı boylarda megayat, süperyat, motoryat, yelkenli, katamaran ve sürat teknelerinin yer aldığı Uluslararası İstanbul Boat Show’da 200’den fazla firma yaklaşık 600 markanın temsilciliğini yapıyor.

Fuarda sergilenen en pahalı ve büyük teknenin 5.7 milyon Euro’luk fiyatı ve 40 metrelik boyuyla yerli üretim “Vay” olduğu belirtildi. Boat Show’daki en ucuz tekne de 785 dolarlık fiyatıyla Brig marka şişme bot.  

20 BİN ZİYARETÇİ BEKLENİYOR
Pendik’te bugün açılan fuarı 6 günde 20’yi aşkın ülkeden 20 binden fazla ziyaretçinin gezmesi bekleniyor. Fuar alanında tekneler dışında çeşitli tekne donanımları, malzemeleri ve aksesuarları da sergileniyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER