© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi

Bener, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Yelken dünyasının yakından tanıdığı, deniz ve yelken tutkunu Murat Bener, 2 gün önce geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. Bener, Bodrum Bitez Beldesi'nde sevenlerinin ve yakınlarının katıldığı cenaze namazından sonra toprağa verildi.

İstanbullu yelken tutkunu 56 yaşındaki Murat Bener, 10 yıl önce yerleştiği Bodrum'da 2 gün önce evinde geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. Evli ve iki çocuk babası Bener, kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bener için, bugün Bitez Kaynak Cami'nde cenaze namazı düzenlendi. 


Cenaze namazına Bener'in eşi Ayşe Bener, oğlu Emre Bener, kızı Zeynep Bener, ağabeyi Haşmet Bener, sanatçı Neco, yakınları ve sevenleri katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Bener'in tabutu, cenazeye katılanlar tarafından elden ele taşınarak Bitez Mezarlığı'na götürüldü. Yakınlarının güçlükle ayakta durduğu görüldü. İçmelerde tekne imalatı yapan ve Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü üyesi olan Bener'in cenazesi Bitez Mezarlığı'nda toprağa verildi. 


Bodrum'da yelken sporunun gelişmesine destek veren, bir dönem İstanbul Yelken Kulübü'nün Genel Sekreterlik görevini de yürüten aynı zamanda gençlik yıllarında milli yelken sporcusu ve milli yelken hakemi de olan Bener'in ölümü yelken dünyasında da üzüntü yarattı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER