© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi

Balıkçı Barınağı Mendireği Yıkıldı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından yaptırılan Antalya Balıkçı Barınağı inşaatında gerçekleştirilen mendireğin, şiddetli fırtına ve dalgalar nedeniyle yaklaşık 50 metrelik bölümü parçalanarak yıkıldı.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından balıkçı barınağı sorununu giderecek olan Antalya Balıkçı Barınağı inşaatı ihalesini Yönetim Kurulu Başkanlığını Naci Koloğlu'nun yaptığı Kolin İnşaat, Ticaret, Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş ile Arsel İnşaat Tesisat Makine ve Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi ortak girişimi kazandı. İhaleyi kazanan ortak girişim hemen yer teslimini alarak inşaata başladı. 30 milyon TL'ye mal olacak Antalya Balıkçı Barınağı inşaatını geçtiğimiz Ekim ayında Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım da denetimlerde bulunmuştu.

Geçtiğimiz hafta Antalya'da etkili olan şiddetli fırtına ve dalgalar, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın denetlediği Antalya Balıkçı Barınağı inşaatında yapımı devam eden mendireğin tam orta yerinden yaklaşık 50 metrelik bölümü yıkıldı. Önümüzdeki yıl Haziran ya da en geç Ağustos ayında hizmete girmesi beklenen Antalya Balıkçı Barınağı inşaatında mendireğin yıkılması maliyetleri artıracağı hem de inşaat süresini uzatacağı ifade edildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER