© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi

Arkas yeni binasında

İstanbul’da bulunan Arkas ve Grup Şirketlerinin bir bölümü Orhanlı’daki yeni adresine taşındı. Yeni bina modern yapısıyla hem müşterilere hem çalışanlara verilen değeri yansıtıyor.

Yeni adresi için birçok yerli ve yabancı firmanın yatırım yaptığı, özellikle lojistik şirketlerin cazibe yeri Orhanlı Bölgesini seçti. Arkas Lojistik, Arkas Deniz Ticaret Filosu ile bazı destek ve idari birimlerini taşıdğı yeni bina 16 bin 450 metrekare kapalı alan üzerinde toplamda yedi kat ve iki bloktan oluşuyor. Dışarıdan bakıldığında modern mimari görünümüyle dikkat çeken bina Arkas kimliğini yansıtan, çalışanların konforunu sağlayacak donanımda, sağlam, fonksiyonel, yalın ve modern bir alt yapıya sahip.

Lojistik cazibe merkezi
Taşınma ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Lojistik Grubu Başkanı Diane Arcas Aktaş şunları söyledi: “Gelişim bölgesi ilan edilen Tuzla’ya çok yakın olan yeni lokasyonumuz özellikle lojistik şirketleri için cazibe merkezi. Arkas Lojistik, Arkas Deniz Ticaret Filosu ve bazı genel yönetim fonksiyonlarımızı Orhanlı’daki yeni binamıza taşıdık. Yeni binamızı modern, huzur veren ve yormayan renkleri tercih ederek dizayn etmeye çalıştık.Şu anda 250 kişi bu binaya taşınmış oldu. Binamız Arkas’ın büyüme hızına uygun  olarak  inşa edldi.  Tüm çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Başarılı çalışmalarımız artık burada devam edecek.”

Çalışan Dostu Bina
Bina modern görünümünün yanı sıra çalışan dostu pek çok özelliği ile de dikkat çekiyor. Çalışma alanları açık ofis şeklinde tasarlandı. Binanın içinde çalışanların iş saatleri dışında keyifli vakit geçirebilecekleri bir kafenin yanı sıra dışarıda bulunan voleybol ve tenis sahasına da dönüştürülebilen basketbol sahasında spor turnuvaları düzenlenebileceği  gibi aynı zamanda çeşitli etkinlikler yapma imkanına da sahip olacaklar.  

Çalışanlarına olduğu kadar müşterilerine de verdiği değeri de ortaya koyan yeni binanın A ve B bloklarında toplam 26 tane ve zemin katta iki adet seminer odası bulunuyor. Bodrum 2. katta video konferans odası yer alıyor. Böylelikle müşteriler veya tedarikçiler ile gerçekleştirilecek görüşmeler için farklı düzenlerde  toplantılar yapılabiliyor. Ayrıca çok kapsamlı eğitimler verilebiliyor.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER