© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi

Aktuel Deniz Yayın hayatını durdurdu

Denizcilik sektöründe yayın yapan 'Aktuel Deniz' yayın hayatına son verdi

Aktuel Deniz adı ile denizcilik sektöründe yayın yapan, bu alanda dergi ve kitaplarının yanı sıra internet yayıncılığını da sürdüren dergi geçtiğimiz gün yayın hayatını durdurdu.

2009 yılında Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme bakanı Binali yıldırım'ın da katıldığı törenle resmi açılı yapılan Aktuel Deniz'in sloganı, 'size sadece haber yetmez' olmuştu.

Denizcilik sektöründen yoğun katılımın olduğu Aktuel Deniz.Com portalının açılışına Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın yanı sıra, o zamanın, Denizcilik Müsteşarı Hasan Naipoğlu, Müsteşar Yardımcısı Hamza Taşkesen, Türk Loydu Başkanı Mustafa İnsel, İTÜ Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nil Güler, İTÜ Gemi İnşaa Fakültesi Dekanı Ali İhsan Aldoğan, Deniz Ulaştırma Genel Müdürü Özkan Poyraz, Genel Müdür Yardımcısı Turgay Kaya, Kıyı Emniyeti Genel Müdür Yardımcıları Gani Aygün, Mehmet Acar Doğan, GESAD Başknaı Ziya Doğan, BADER Yönetim Kurulu Başkanı Ali Seyhun, İTÜ Denizcilik Fakültesi Mezunlar Derneği Başkanı Şelçuk Şenkal ve çok sayıda üst düzey idareci, akademisyen ile Deniz Ticaret Odası'nı temsilen de kaptan Alev Tunç  katılmıştı.

Son günlerde durgun içinde olan Aktuel Deniz  geçtiğimiz günlerde faaliyetini durdurmuştu. Bu gün ise İnternetten tamamen çekildi. www.aktueldeniz.com portalını tıklayanları sadece servis dışıdır yazısı karşılıyor

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER