© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi

AGFD ve TÜRKAK Çalıştayı Yapıldı

AGFD Yönetim Kurulu ile TÜRKAK, gözetim firmalarının akreditasyona başvuru öncesinde hazırlık için gerekli olan rehber ile ilgili çalıştay gerçekleştirdiler.

Gözetim firmalarının akreditasyona başvuru öncesinde hazırlık için gerekli olan rehber ile ilgili çalıştay, AGFD(Akredite Gözetim Firmaları Derneği) Yönetim Kurulu ile TÜRKAK'ın (Türk Akreditasyon Kurumu) katılımı ile gerçekleştirildi.

Çalıştaya; Ercan Güneş (TÜRKAK), AGFD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kale ve AGFD yönetim kurulundan; Asım Yazıcıoğlu, Levent Delibaş, Süleyman Sarı, Talat Gücüyener ile Sami Arık, Kayıhan Çabioğlu ve İsa Paksoy gibi isimler de katıldı.  Toplantının gündeminde Gözetim firmalarının akreditasyona başvuru öncesinde hazırlık için gerekli olan rehberin nihai hale getirilmesi çalışmaları vardı. Rehber ile ilgili oluşturulan çalıştay sonrasında rehberin yayınlanmaya hazır hale getirildiği belirtildi.

Ayrıca çalıştay sonrası; AGFD ve TÜRKAK'ın sektörel konular üzerinde ileriye dönük işbirliğinin arttırılması kararı verildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER