© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi

4 metrelik timsah avladılar

ABD?nin Florida eyaletinde yaşayan avcılar, 347 kilo ağırlığındaki dev bir timsahı herhangi bir ateşli silah kullanmadan avladı.

 Jacksonville kentinde yaşayan Kate Kelly ve Kelly Szay isimli avcılar, yaklaşık 4 metre boyundaki dev sürüngeni St. Johns Nehri?nde yem kullanmak sureti ile tuzağa düşürdükten sonra birkaç kanca ve ip yardımı ile kıyıya çıkarmayı başardı. Dev timsahı yakalayan avcılar, konuya ilişkin olarak verdikleri demeçte, yırtıcı hayvanın etini yemeyi planladıklarını ifade ettiler.

Mail Online muhabiri ile yaptığı sohbette, arkadaşı ile birlikte uzun süredir takip ettikleri dev timsahı avlamaktan dolayı son derece mutlu olduğunu belirten Kelly Szay, ??Yemi yerleştirdiğim yere yaklaşan timsah, daha sonra hazırladığımız tuzağa girdi. Hemen deri eldivenlerimi kaptım ve arkadaşıma timsahla sadece kendi gücümüzü kullanmak sureti ile mücadele edeceğimizi söyledim?? şeklinde konuştu.

347 kiloluk dev sürüngeni timsahların yoğun olarak yaşadığı ve avlandığı Riverdale bölgesinde yakalayan avcılar, yırtıcı hayvanı ölçüm için yakınlarda bulunan bir timsah çiftliğine götürdü. Hayvanın muazzam görüntüsü, çiftlikte çalışan ve hemen her gün bu hayvanlarla iç içe olan işçileri dahi şaşırttı. Fedpost tarafından konuyla ilgili olarak geçilen haberde, yakalanan timsahın yaklaşık 4 metre boyunda ve 347 kg ağırlığında olduğu ifade edildi ve çiftlik sahibinin, ??Genelde insanlar büyük timsah gördüklerini söylediklerinde akıllara 3 metre civarındaki hayvanlar gelir. Bu kadar büyük bir timsah çok ender görülür?? şeklindeki sözlerine yer verildi.

Ganimetleri olan dev timsahın fotoğraflarını çeken avcılar, bu görüntüleri kendi Facebook sayfalarında yayınladı ve yeni hedeflerinin daha büyük timsah yakalamak olduğu bilgisini de takipçileri ile paylaştı.






İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER