© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi

"Yetki Belgesi Olmayan Limana Giremez"

UDHB'nın yeni çıkan "Gözetim Hizmetleri Yönetmeliği Uygulama Yönergesi hakkında gözetimciler ile AGFD üyelerine bilgilendirme toplantısı düzenledi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın düzenlediği "Deniz Ticareti Gözetim Hizmetleri Yönetmeliği Uygulama Yönergesi" Bakan Ahmet Arslan tarafından da imzalanarak yürürlüğe girdi.Yürürlüğe giren bu yeni yönergenin denizcilik sistemine yeni bir soluk getiriyor. UDHB uygulamaya giren bu yenilikleri detaylı bir şekilde anlatmak için Üsküdar Bağlarbaşı Kültür ve Kongre merkezinde konferans düzenledi. 

Moderetörlüğünü AGFD yönetim kurulu başkanı Asım Yazıcıoğlu'nun gerçekleştiği toplantıya sektör temsilcilerinin yanı sıra bakanlıktan yetkililer de katıldı.

Yürürlüğe giren yönetmelik hakkında detaylı bir sunum yaparak akıllardaki soruları cevaplandıran Tehlikeli mal ve kombine taşımacılık düzenleme daire başkanı Kpt. İsmail Hakkı Gedikoğlu sektör temsilcilerinin her sorusuna içtenlikle cevap verdi ve yürürlüğe giren yönetmelikle getirilen yenilikleri aktardı.


Toplantı sonrası moderatör Asım Yazıcıoğlu, Tehlikeli mal ve kombine taşımacılık düzenleme daire başkanı Kpt. İsmail Hakkı Gedikoğlu'na plaket takdim etmesinin ardından toplantı sona erdi.



 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER