© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi

13 Mayıs'ta İstanbul'da...

Geleceğin Tedarik Zincirini Oluşturmak Akıllı Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi için Teknoloji ve Çözümler 13 Mayıs'ta Shangri-La Bosphorus'ta.


Geleceğin Tedarik Zincirini Oluşturmak
Akıllı Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi için Teknoloji ve Çözümler


Türkiye gibi hızlı büyüyen bir pazarda rekabet için iş geliştirmeyi ilerletebilen yetenekli teknoloji ve araçlar gereklidir.

Vocollect, Obase ve TESISQUARE ve KFITurk ile işbirliği içinde olan Replica EMEA, ses tabanlı uygulamalar sayesinde lojistiğin iş akışını geliştirmek, daha fazla kolay kullanılır veri analizi elde etmek ve ayrıca tedarik zincirindeki tüm oyuncuların arasındaki uçtan uca görünürlüğün iş birliğini artırmak için önde gelen IT çözümlerini tanıtıyor.

Shangri-La Bosphorus Otel?de, tüm misafirler etkin Tedarik Zinciri Yönetimi için yeni standartlara şekil veren çözümler ve teknolojilerle ilgili ilginç bir tura yönlendirileceklerdir.


PROGRAM

14.00 Katılımcı Kaydı ve Hoşgeldiniz Kahvesi 14.30 ReplicaEMEA tarafından Hoşgeldiniz ve Giriş Konuşması 14.45 Geçmiş ? Gelecek, Türkiye Lojistiği Buraya Nasıl Ulaşacak?
Atilla Yıldıztekin, Lojistik Danışmanı 15.15 Hassaslık, Etkinlik ve Verimlilik : Gelecekteki Akıllı Lojistik Vaka İncelemesi: Schneider Electric
Luca Venturini, Replica Sistemi İhracat Müdürü 15.45 Sesle Yönetilen İş: Depo için Yeni Verimlilikler
Antonino Lanza, İş Geliştirme Yöneticisi, EMEA Vocollect Çözümleri 16.15 Kahve Molası 16.45 Tedarik Zincirini Geliştiren İş Zekası Çözümleri
Onursal Eşin, Obase İş Zekası Grup Yöneticisi 17.15 Tedarik Zinciriniz Kontrol Altında
Massimo Crivello, Tedarik Zinciri Yönetimi İş Hattı Yöneticisi, TESISQUARE
Roberto Graziotin, Nakliye Yönetimi Sistem Hattı Yöneticisi, TESISQUARE 17.45 Soru & Cevap
18.00 Kokteyl Katılım için kayıt formunu doldurulması gerekmektedir
Detaylı bilgi için
http://www.replica.it/turkish-event/index_3.php

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER